Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir tomar emniyetli hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün kovuşturulma eden bir firmayız.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha ali başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve ihtimam standardını arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir davranışe ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik bağırsakin tercih edilir.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve teamüllevsel yapısının korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey pazari kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve anlayışaretler kullanılır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına orantılı erdemli nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yaraşıklı fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler şiddetli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bünyeların bir parçası şeklinde olduğundan essah şekilde monte edilmeli ve pimpirik şekillerde olmamalıdır.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının Yangın Kapısı en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast taşlıkndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page